A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Буцької селищної ради

До Дня працівників сільського господарства України

Дата: 17.11.2023 20:20
Кількість переглядів: 198

День працівника сільського господарства в Україні відзначається у третю неділю листопада. Цього року свято випадає на 19 листопада. Торжество було створено, щоб підтримати і трудівників галузі і оцінити їх внесок в економіку країни.

Відзначають свято всі, хто має відношення до сільського господарства - працівники ферм та агропідприємств, співробітники фабрик по виробництву та переробці сільськогосподарської сировини, агрономи, трактористи, бджолярі, технологи та багато інших.

Якщо хтось скаже, що сільське господарство не означає нічого - він просто не розуміє, звідки береться їжа на його столі. Одна з найдавніших і найважливіших сфер людської зайнятості на території України, вона важлива сьогодні і буде важлива завтра.

Саме сьогодні в Буцькому МБК творчі колективи, керівники та працівники будинків культури, бібліотекарі Буцької громади виступили з вітаннями для всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих аграрних справ, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом, хто має відношення до сільського господарства.

Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень