A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Буцької селищної ради

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у Буцькій громаді розпочалися спортивні змагання з волейболу

Дата: 26.01.2024 15:51
Кількість переглядів: 52

 "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" ― це змагання серед учнів України. Їх влаштовують у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

25 та 26 січня 2024 року проведено змагання з волейболу у рамках ІІ територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» між закладами загальної середньої освіти Буцької селищної територіальної громади.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулись селищний голова Залізняк Сергій Степанович та директор Буцького ліцею Свистун Олексій Степанович, які побажали школярам перемог, наполегливості й чудово провести час.

Участь у лізі взяли 3 юнацьких команди і 3 дівочі. Серед них учні Буцького ліцею Буцької селищної ради, Багвянської філії Буцького ліцею, Червонокутського та Новогребельського ліцеїв. За результатами ігор визначено переможців, які отримають право представляти Буцьку громаду на відбірковиї іграх  районного етапу змагань з волейболу в рамках проекту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги".

Тож призерами серед хлопців та дівчат стали учні Буцького ліцею.

Інші команди розмістилися у турнірній таблиці таким чином: другу і третю сходинку здобули хлопчаки команд Багвянської філії та Червонокутського ліцею. Гідну конкуренцію для переможниць склали дівчатка Багвянської філії та Новогребельського ліцею Буцької селищної ради й вибороли ІІ та ІІІ місце. Усі учасники нагороджені дипломами, медалями та кубками. Також команди отримали м'ячі.

 

Нагадаємо, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» — це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів, який має на меті залучити молодь до шкільного спорту і навчити дітей бути командою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень